Дополнителни Информации

6 - 8 Октомври

Space apps connect

изберете го предизвикот

Изберете еден од 52-та предизвици од овогодинешната листа на “NASA Space Apps Challenge” за кои би се наптреварувале.
придружи ни се овој викенд придружи ни се овој викенд придружи ни се овој викенд
придружи ни се овој викенд придружи ни се овој викенд придружи ни се овој викенд

Дојди подготвен!

Погледни ги “Virtual Bootcamps” видеата кои обезбедуваат упатства, насоки и ресурси за тоа како да се движите низ хакатонот како учесник и да ви помогне да бидат 100% подготвени за хакатонот!
придружи ни се овој викенд придружи ни се овој викенд придружи ни се овој викенд
придружи ни се овој викенд придружи ни се овој викенд придружи ни се овој викенд

Дополнителен водич
за учесници

© 2023 Nasa space apps challenge macedonia

Powered by codelii