Запознај ги менторите

Виктор Јовановски

CEO @ AmazingApps mobile development company

Android девелопер со познавање на iOS и Crossplatformn (Flutter, ReactNative,…)

Стефан Георгиевски

Senior Software Engineer @ HASELT

Искусен сениор софтвер инженер со повеќе од 6 години искуство во развој, тестирање и имплементирање софтверски решенија. Лубител на коли и сноуборд.

Јане Димески

Design Lead @ HASELT

Добро етаблирана кариера во ИТ индустријата веќе 12+ години — водење, предавање, советување, говорење.

Мојата професионална мисија е да им помагам на компаниите во остварување на нивните цели со јасно изразени вредности како и да ги поддржам младите ентузијасти преку менторство и споделување на знаење.

Ѓорѓи Станковски

Co-Founder @ UPCONOMY.COM
Како млад претприемач и графички дизајнер, тој игра клучна улога во обликувањето на креативниот правец на компанијата и маркетингот на клиентите.

Покрај неговата улога во Upconomy, Ѓорѓи е дел од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, каде што активно придонесува за развој и имплементација на иницијативи во рамките на европските мрежи Европас и Еврогајденс.

© 2023 Nasa space apps challenge macedonia

Powered by codelii